Bliv partner


Fremtidens rådgivere

Som rådgiver er skræddersyede analyser dyre og tidskrævende at lave, og informationssider der viser stamoplysninger og regnskabstal, giver ikke det ekstra videnslag og klarhed som virksomhedsledere har behov for. Metricsense tilbyder begge dele til en brøkdel af prisen.

Hvis du som bankrådgiver, revisor eller konsulent har brug for et solidt data-understøttet udgangspunkt til at starte dialogen med dine kunder, så tilbyder Metricsense alle analyser til en fast mådelig pris.

Det vil sige at du før et møde kan generer den analyse du skal bruge, eller blot de værktøjer I skal arbejde, uden beregning. Hvad end det er med fokus på budgettering, KYC, driftsoptimeringer, strategiformulering eller blot et 360 graders check af virksomheden.

White label branding, tilpasning af analyseindhold og statistik

Som partner vil du kunne få skræddersyet alle dine analyser med din organisations egen branding, sideindhold og se aggregerede statistikker for andres sammenligner med enkelte virksomheder. Vi kan også tilføje nyt indhold tilpasset dine specifikke behov og med din egen data. White label branding tilpasning inkluderer:

Logo

Forsidefarve og billede

Forord

Om os side

Kontaktdetaljer og hjemmeside